Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Χάλκινα» το 5ο και 6ο Δημοτικό για «τα Κάγκελα των Ευχών και των Ηρώων»

Το χάλκινο βραβείο για την καλύτερη σχολική εκδήλωση απέσπασαν το 5ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου με τη δράση «Τα Κάγκελα των Ευχών και των Ηρώων» στον φετινό διαγωνισμό «Education Leaders Awards 2022». Οι μαθητές του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου ζωγράφισαν ευχές , ήρωες και μάχες του 1821 και στη συνέχεια όλες οι δημιουργίες των παιδιών κόσμησαν τα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος.

Βασίλης Θώδας: «Η διάκριση στα βραβεία «Education Leaders Awards 2022». αποτελεί σημαντική επιβράβευση για τα παιδιά μας»

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα για την εξαιρετική δράση δέχθηκαν ο διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Δημητρίου και η εκπαιδευτικός που εμπνεύστηκε και υλοποίησε την ιδέα κα. Άρτεμις Θεοδώρου. «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου για την ιδέα και την υλοποίηση. Η διάκριση στα βραβεία «Education Leaders Awards 2022». αποτελεί σημαντική επιβράβευση για τα παιδιά μας και για τους εκπαιδευτικούς που ενέπνευσαν στους μαθητές τη δράση και τιμή για τα σχολεία της πόλης μας. Αποδεικνύεται ο καταλυτικός ρόλος που διαδραματίζουν η εμπνευσμένη εκπαιδευτική διαδικασία και οι ελκυστικές για τα παιδιά συνθήκες μάθησης που έχουν δημιουργηθεί και υλοποιούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς», δήλωσε.

Διαβάστε: Ξεκίνησαν τα έργα του Μετρό στον Δήμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ