Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Έριξε αυλαία το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ποιοτική αξιολόγηση το πρόγραμμα Ακαδημία Γονέων: «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς», στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Νέας Σμύρνης για πέμπτη χρονιά, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της Νέας Σμύρνης.

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε κεντρικά από την Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας και άλλους συνεργαζόμενους φορείς και δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, που παρά τις αντίξοες συνθήκες η συμμετοχή τους ήταν μεγάλη. Η θεματολογία που αναπτύχθηκε από εξαιρετικούς επιστήμονες, ήταν επίκαιρη και υποστηρικτική, σε θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών τους. ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας Covid-19.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης  (Τομείς Δράσεις – Παιδεία – Εκπαίδευση – Δια Βίου Εκπαίδευση Ενηλίκων – Ακαδημία Γονέων), έχουν αναρτηθεί οι διαλέξεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2017 έως σήμερα (2022), στο πλαίσιο της Ακαδημίας Γονέων. Υπάρχουν επίσης και πολλά σχετικά άρθρα και άλλο υποστηρικτικό υλικό. Εκπαιδευτική υπεύθυνη του Προγράμματος Ακαδημία Γονέων στη Νέα Σμύρνη είναι η κ. Δέσποινα Τζεφριού.

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετείχαν, θα δοθούν στην τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Παιδείας Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Σμύρνης, για όλα τα εξ αποστάσεως Σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης (για τις εκπαιδευτικές περιόδους 2020-2021 και 2021-2022), την Τέταρτη 20.07.2022 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Κεντρική Πλατεία, 2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος).

Στην συνέχεια, οι δικαιούχοι βεβαιώσεων που δεν θα παραστούν στην τελετή απονομής, θα μπορούν να παραλαμβάνουν την βεβαίωσή τους με ραντεβού στο Γραφείο Παιδείας (Δημαρχείο, Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 193-195, κος ΠΡΩΙΑΣ Στέφανος). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132025725-726.

Διαβάστε: Νέα Σμύρνη: Μια πόλη δια βίου μάθησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ