Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Φεστιβάλ Γλυφάδας: Αναβολή της παράστασης «Θέλει Τέχνη ο Έρωτας»

«Θύμα» της πύρινης λαίλαπας στη Πεντέλη η παράσταση «Θέλει Τέχνη ο Έρωτας». Με απόφαση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου αναβάλλεται και η σημερινή εκδήλωση του Φεστιβάλ του Δήμου. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση «Θέλει Τέχνη ο Έρωτας», μια εκπληκτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα, που μεταφέρεται μία εβδομάδα μετά και, συγκεκριμένα, για την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ. στο καλοκαιρινό θέατρο της Γ΄Μαρίνας. «Το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι οι συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται. Ελπίζουμε σύντομα να λήξει αυτή η δραματική περιπέτεια με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

Κανονικά οι παιδικές παραστάσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας οι παιδικές παραστάσεις πραγματοποιούνται κανονικά. Τη Τετάρτη 20/07 στις 7:30 μ.μ. στην παιδική χαρά Παλμύρας θα πραγματοποιηθεί το Κουκλοθέατρο «Πινόκιο» και τη Πέμπτη 21/07 στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη παιδικό σινεμά Disney’s Λούκα.

Τη Τρίτη 19/07 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μόνο η παράσταση κουκλοθέατρου για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Στην παιδική χαρά της Ηφαίστου «Ο Μικρός Πρίγκιπας» έστειλε τα δικά του, σοφά μηνύματα – μαθήματα ζωής για μικρούς και μεγάλους. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνονται από το Κ.Α.Π.ΠΑ. και την Πρόεδρό του, Δημοτική Σύμβουλο Μαίρη Παπάζογλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ