Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Χρήστος Βοσκόπουλος: «Ο Δήμος Καισαριανής κινείται πλέον σε έναν σταθερό δρόμο ανάπτυξης»

Ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος συμμετείχε σε ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής με θέμα το Νέο ΕΣΠΑ και την πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας.

Στην ημερίδα εκτός από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τους αντιπεριφερειάρχες και διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας, συμμετείχαν όλοι οι δήμαρχοι του Κεντρικού Τομέα, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη των Δήμων.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι «Ο Δήμος Καισαριανής, κινείται πλέον σε έναν σταθερό δρόμο ανάπτυξης, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο υποδομών, περιβαλλοντικών χώρων, πολιτιστικών σημείων και παρεμβάσεων κοινωνικής αλληλεγγύης».

Αφού αναφέρθηκε στα έργα και τις δράσεις, τη χρηματοδότηση των οποίων έχει εξασφαλίσει ο Δήμος, και των οποίων η υλοποίηση προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, παρουσίασε τα νέα έργα που η δημοτική Αρχή επιδιώκει να εντάξει και να ολοκληρώσει μέσα στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027, εντασσόμενα είτε στο ΕΣΠΑ, είτε στο πρόγραμμα Έργων της Περιφέρειας, είτε χρηματοδοτούμενα από άλλα προγράμματα (Αντώνης Τρίτσης, Πράσινο Ταμείο, Ταμείο Ανάκαμψης, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κλπ).

Εκτός από τον δήμαρχο, στην ημερίδα συμμετείχαν ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Γιάννης Δήμος και η δ/ντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Βάσω Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε: Νέα παγκάκια στην πλατεία Καισαριανής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ