Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έπεσε η αυλαία του Summer Camp του Δήμου

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια φορά  Summer Camp, στο οποίο συμμετείχαν 1.300 μαθητές.

«Ήταν υπέροχα. Με τρόπο εντυπωσιακό, με πολλή μουσική και χορευτικές παραστάσεις από τα παιδιά, έληξε το Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας, η πιο όμορφη καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση στα σχολεία της πόλης μας και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου ! Ήταν μία εμπειρία φανταστική για 1.300 μαθητές 5 έως 15 ετών, μία δραστηριότητα που όλοι λάτρεψαν και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το εγχείρημα ξεκίνησε στην πρώτη θητεία του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και έγινε θεσμός» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε ότι αυτός ο θεσμός γνωρίζει τόσο μεγάλη αποδοχή, σας ευχαριστούμε όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς και φυσικά τα παιδιά μας για την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον αρμόδιο της δημοτικής μας αρχής για τη σπουδαία αυτή δραστηριότητα, Περικλή Δορκοφίκη, που κατέθεσε ψυχή αλλά και τους υπεύθυνους για κάθε σχολείο και τους ομαδάρχες που έκαναν εξαιρετική δουλειά», τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης ο κ. Παπανικολάου και ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι σε όλους».

Στη σκηνή του παραλιακού θεάτρου του Δήμου Γλυφάδας οι μαθητές καθενός από τα τέσσερα σχολεία που συμμετείχαν στο Summer Camp παρουσίασαν από ένα χορευτικό με μοντέρνους ρυθμούς και αυτοσχεδιασμούς. Πυροτεχνήματα και αμέτρητα μπαλόνια ανέβηκαν στον ουρανό, ενώ το ροκ συγκρότημα «Κάθοδος των Μυρίων» πρόσφερε άφθονο κέφι και ο χορός παιδιών και γονέων κράτησε ως αργά το βράδυ. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου – Σκούταρη και η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δημοτική σύμβουλος Γεωργία Βαμβακερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ