Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Προσεχώς «Παιχνιδοδιακοπές» και «Νηπιοδιακοπές» μέρος τρίτο

Με δημιουργικό παιχνίδι, εκδρομές και πολλή χαρά ολοκληρώθηκαν η 1η και 2η περίοδος των «Παιχνιδοδιακοπών» και του πρωτοποριακού προγράμματος «Νηπιοδιακοπές», που πρώτη φορά υλοποιήθηκε από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου με αγάπη και φροντίδα για τα μικρότερα παιδάκια.

Για περισσοτέρες από 750 θέσεις, σχεδιάστηκε το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης «Παιχνιδοδιακοπές», στο οποίο φέτος προστέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η νέα ειδική ενότητα «Νηπιοδιακοπές», που απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις δυο περιόδους των καλοκαιρινών προγραμμάτων είχαν την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν με τη θάλασσα, να κάνουν εκδρομές και επισκέψεις σε διάφορα μέρη, όπως: το experience park του Ελληνικού, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά για πολλές αθλοπαιδιές! Ενώ τα μικρά παιδάκια στις «Νηπιοδιακοπές» ασχολήθηκαν με κυνήγι θησαυρού σε ένα μεγάλο πειρατικό ταξίδι σε όλες τις χώρες, έπαιξαν mini tennis και ξεφάντωσαν με φουσκωτά παιχνίδια, μπουγελώματα και παιχνίδια πισίνας.

Η 3η περίοδος ξεκινάει στις 22 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Διαβάστε: Μαρία Ανδρούτσου: «Θέλουμε τα παιδιά να περνούν το καλοκαίρι τους δημιουργικά και με ασφάλεια»
.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ