Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Βασίλης Θώδας: «Κάθε επιτυχία στο νέο ταξίδι της γνώσης»

Το δικό του μήνυμα στήριξης έστειλε ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το μήνυμα του: «Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους μαθητές και μαθήτριες της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας που διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και σήμερα, με την ανακοίνωση των βάσεων, πέτυχαν την πρώτη μεγάλη μάχη: Την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς, επίμονης και κοπιαστικής προσπάθειας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική, ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική σας εξέλιξη.

Στα παιδιά, τα οποία δεν κατάφεραν να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους, θέλω να τα διαβεβαιώσω ότι η επίτευξη των στόχων δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για τη διεκδίκηση των ονείρων σας. Εξάλλου, το μέλλον είστε εσείς και σας ανήκει. Να διεκδικείτε με επιμονή, υπομονή και δύναμη τους στόχους σας.

Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των παιδιών που στάθηκαν δίπλα τους καθόλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας παρέχοντας υποστήριξη, ψυχολογική και ηθική. Μόνο εσείς ξέρετε την αγωνία, την ψυχική φόρτιση και τους κόπους που σηκώσατε για να μοιραστείτε τα όνειρα των παιδιών μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στο νέο ταξίδι της γνώσης».

Δείτε: Η «μάχη» της καθαριότητας στα Άνω Ιλίσια για αποτροπή πυρκαγιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ