Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νέα γκάμα Piaggio MP3

Ήταν το 2006, όταν η Piaggio παρουσίασε ένα όχημα που έμελλε να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της αστικής, μητροπολιτικής μετακίνησης: Το Piaggio MP3 ήταν το πρώτο 3-τροχο σκούτερ στον κόσμο, με αποκλειστικής πατέντας σύστημα ανάρτησης που συνδέει τις αναρτήσεις εμπρός και πίσω, συνδυάζοντας την ασφάλεια ενός αυτοκινήτου με την ευκολία χρήσης και πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και τη διασκέδαση που προσφέρει μια δυναμική μοτοσυκλέτα στις στροφές.

Το Piaggio MP3 δημιούργησε μια νέα κατηγορία, στην οποία παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, χάρη στη συνεχή τεχνολογική εξέλιξή του. Είναι μια 16-χρονη ιστορία επιτυχίας με περισσότερα από 230.000 οχήματα να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα. Αυτή η ιστορία είναι ακόμη πιο συναρπαστική, αν αναλογιστούμε τη δημοτικότητά του σε ένα παγκόσμιο και διαφορετικού προσανατολισμού κοινό, από οδηγούς αυτοκινήτων που αναζητούν μια πιο πρακτική, αλλά και ασφαλή εναλλακτική λύση, – το Piaggio MP3 μπορεί να οδηγηθεί και με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, εφόσον έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013, αλλά και από έμπειρους αναβάτες μοτοσυκλετών που έχουν την ικανότητα να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού οχήματος.

 Τώρα, το Piaggio MP3 ανανεώνεται πλήρως και αποκτά ακόμα πιο σπορ στυλ. Αντλεί έμπνευση από τον κόσμο των αυτοκινήτων, με καινοτόμα, προηγμένης τεχνολογίας χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την άνεση και την ασφάλεια σε πρωτοφανή επίπεδα.

Το Piaggio MP3 ήταν πάντα ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της τεχνολογικής υπεροχής που εφαρμόζεται στα σκούτερ του Ομίλου Piaggio. Έτσι, το νέο Piaggio MP3 παραμένει πιστό στον ρόλο του ως μεγάλος καινοτόμος, και είναι  το πρώτο σκούτερ στον κόσμο που διαθέτει προηγμένα συστήματα υποστήριξης του αναβάτη (ARAS, Advanced Rider Assistance Systems), με μια καινοτόμο πλατφόρμα λειτουργιών, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Imaging Radar 4D που αναπτύχθηκε από την Piaggio Fast Forward, τη θυγατρική εταιρεία ρομποτικής του Ομίλου Piaggio, με έδρα στη Βοστώνη των Η.Π.Α. Την τεχνολογική υπεροχή του οχήματος, ολοκληρώνουν η μεγαλύτερη στην κατηγορία οθόνη πολλαπλών λειτουργιών full color TFT 7″, το σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί και η συνδεσιμότητα με πλοήγηση, καθώς και το cruise control και η όπισθεν με κάμερα οπισθοπορείας, που διαθέτει η έκδοση 530 hpe Exclusive

 Κατασκευασμένα στην Ιταλία στο εργοστάσιο της Piaggio στην Pontedera, τα μοντέλα της νέας σειράς Piaggio MP3 διαθέτουν τους σύγχρονους κινητήρες της οικογένειας hpe – High Performance Engine: Το Piaggio MP3 400 hpe και το Piaggio MP3 400 hpe Sport μοιράζονται τoν κινητήρα 400 κ.εκ. που αποδίδει πάνω από 35 CV. ενώ το κορυφαίο Piaggio MP3 530 hpe Exclusive είναι εφοδιασμένο με τον ολοκαίνουριο κινητήρα 530 hpe, με την ισχύ του να φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ, με περισσότερα από 44 CV.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ