Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Γιώργος Νταλάρας και Μικρά Ασία στην κεντρική πλατεία

Μετά την επιτυχημένη συναυλία που παραχώρησε τον Ιούνιο στο Ηρώδειο, έρχεται στην αυγή του Φθινοπώρου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης να τραγουδήσει για τη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, τιμώντας τόσο τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, όσο και την επέτειο γέννηση του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και δασκάλου του, Απόστολου Καλδάρα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νταλάρα ο οποίος απεδέχθη την πρόσκληση του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Χατζατουριάν, προκειμένου να παρουσιάσει, αυτή την φορά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στις 3 Σεπτεμβρίου, την μεγαλειώδη συναυλία που πραγματοποίησε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο με τίτλο ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» του Απόστολου Καλδάρα.

Την αναγγελία έκανε ο κ. Χατζατουριάν, οποίος δήλωσε:

«Πολλές γενιές άκουσαν, έζησαν, ονειρεύτηκαν, έκλαψαν, χάρηκαν, με μια σειρά από τραγούδια που έγιναν βίωμα και τη δικής μας ζωής. Πριν από λίγο κατάφερα και έπεισα τον Γιώργο Νταλάρα, να παρουσιάσει μόνο στην πόλη μας, τη μεγαλειώδη συναυλία που πραγματοποίησε αποκλειστικά στο Ηρώδειο τον Ιούνιο με τίτλο ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ “Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω” του Απόστολου Καλδάρα.

Μια ακόμα μεγάλη βραδιά τιμής και μνήμης αφιερωμένη στα 100χρονα από την καταστροφή της Σμύρνης, που προστίθεται στις δεκάδες δράσεις ιστορικής ανάδειξης της επετείου και θα διαρκέσουν όλο το έτος.

Μέσω κάθε είδους και μορφής καλλιτεχνικής έκφρασης, που ενέταξε φέτος στο πρόγραμμά του ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του Δήμου μας, γίνεται για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής πανελλαδικά σε δράσεις πολιτισμού και ιστορικής μνήμης.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που σπουδαίοι καλλιτέχνες αναγνωρίζουν την δουλειά μου και με εμπιστεύονται προσωπικά, αλλά και για το γεγονός ότι ως πόλη συνεχίζουμε ένα μακρύ σερί μεγάλων εκδηλώσεων, στρέφοντας για ακόμα μια φορά τα φώτα και το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας στην Νέα Σμύρνη».

Διαβάστε επίσης: Δημοτικό Κτηνιατρείο ιδρύεται στην πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ