Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δύο υποτροφίες σπουδών στο Δήμο

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης και του θεσμού «Υποτροφίες στους Δήμους» προσφέρει, κατόπιν κλήρωσης, δύο δωρεάν υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Οι δωρεάν υποτροφίες που διατίθενται από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι:

1. Σε έναν υπάλληλο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ο οποίος θα πρέπει να επιλέξει έναν από τα παρακάτω προγράμματα:

Executive Diploma in Business Administration, Executive Diploma in Marketing & Sales Management, Executive Diploma in Digital Marketing & Social Media.

2. Σε έναν δημότη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ο οποίος μπορεί να επιλέξει από τα παρακάτω προγράμματα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

Μαγειρική -Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών, Ζαχαροπλαστική, Παιδαγωγικά, Προπονητική, Τεχνικός Η/Υ, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τεχνικός Δικτύων, Marketing, Web designer/developer, Τουριστικά, Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία, Ναυτιλιακά, Βοηθός Φαρμακείου, Νοσηλευτική, Γραφιστική, Διαιτολογία, Εσωτερική αρχιτεκτονική/διακόσμηση, Φυσικοθεραπεία, 3d Animation, Εργοθεραπεία, Security, Διασώστης/Πλήρωμα Ασθενοφόρου -Τεχνικός Αυτοματισμού, Αισθητική & Μακιγιάζ -Υποκριτική, Κομμωτική, Μηχανοτρονική, Σχέδιο Μόδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ηλεκτρονικά στο email tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr έως 8/9/2022. Αμέσως μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνει κλήρωση ενώπιον επιτροπής που θα οριστεί και θα αποτελείται από εκπρόσωπο του Δήμου, εκπρόσωπο του ΙΕΚ και υπάλληλο του Δήμου προκειμένου να αναδειχθεί ο τυχερός που θα λάβει την υποτροφία σε κάθε κατηγορία με έναν αναπληρωματικό υποψήφιο ο οποίος θα κληθεί σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο πρώτος.

Διαβάστε επίσης: Γωνιές ανακύκλωσης στην πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ