Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκπαιδεύοντας τους… μεγάλους στο Παλαιό Φάληρο

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης Παλαιού Φαλήρου.

Τα προγράμματα διοργανώνονται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Μέσα από τα προγράμματα δίδεται ξανά η ευκαιρία σε όλους τους ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ., να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε ποικίλους τομείς, καθώς και να αποκτήσουν κίνητρα για έναν νέο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους δημότες και ειδικά την νέα γενιά, να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα. «Μέσα από τα τηλε-εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δίνεται η δυνατότητα παροχής γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων αιχμής, σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και ανέργους, σε κάθε ενήλικο συμπολίτη μας, που αποσκοπώντας στην επαγγελματική του πρόοδο, επιδιώκει την απόκτηση στρατηγικών πλεονεκτημάτων στην αγορά εργασίας» δήλωσε.

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης μέσω τηλε-εκπαίδευσης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παλαιού Φαλήρου, εδώ.

Η αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου, εδώ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στο kdvm.dpf@palaiofaliro.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επίσης, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο Παιδείας/Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Π. Φαλήρου (210 98 15 323).

Διαβάστε επίσης: Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ιάσωνα Πανταζή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ