Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έργα του ζωγράφου – καλλιτέχνη Γιώργου Λυμπερόπουλου στο Δημαρχείο

«Libero: “Back to the Roots”» είναι ο τίτλος της νέας εικαστικής ατομικής έκθεσης του ζωγράφου – καλλιτέχνη Γιώργου Λυμπερόπουλου, την οποία θα φιλοξενήσει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, από τις 3 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022, καθημερινά από ώρα 18:00 έως 22:00, στην αίθουσα εκθέσεων του Δημαρχείου (Αγ. Δημητρίου 55 – 1ος όροφος).

Η έκθεση αποτελεί μια αναδρομή στη δουλειά του καλλιτέχνη, περιλαμβάνοντας έργα που φιλοτέχνησε από το 1995 έως σήμερα. Σε αυτή τη διαδρομή του, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί διαφορετικά μέσα και τρόπους έκφρασης. Αερογράφοι, σπρέι, μαρκαδόροι, ξυλογραφίες, ψηφιακές μορφές τέχνης, γίνονται τα μέσα μιας δημιουργικής πορείας, με την ανθρώπινη ύπαρξη να αποτελεί τον βασικό άξονα της αναζήτησής του.

Ο Γιώργος Λυµπερόπουλος (Libero) είναι ζωγράφος-καλλιτέχνης ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μακριά από την Αθήνα. Γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας µε δάσκαλους τον Ηλία Δεκουλάκο και τον Χρόνη Μπότσογλου και χαρακτική µε τον Γιώργο Μήλιο. Έχει παρουσιάσει δουλειά του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και έχουν δημοσιευθεί έργα του στο ένθετο περιοδικό 9 της Ελευθεροτυπίας (εξώφυλλα).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ