Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκμάθηση κολύμβησης στον Δήμο

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου υλοποιεί το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης με τίτλο «Γνωρίζω το νερό, μαθαίνω να κολυμπώ» στην κολυμβητική δεξαμενή του ΕΕΕΕΚ. Είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και γίνεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών/ριών.

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στον άνθρωπο και την ουσία της συμπερίληψης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, την ενδυνάμωση και την εκμάθηση κολύμβησης ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα ή αισθητηριακές διαταραχές.

Το νέο πρόγραμμα είναι διευρυμένο και θα πραγματοποιείται κατά τις απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως και Σάββατο, από Καθηγητές/ριες Φυσικής Αγωγής ή Διπλωματούχους Προπονητές/ριες Κολύμβησης με σκοπό τη γνώση βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων, την ψυχαγωγία, τη λειτουργικότητα, τη συνεργατικότητα και την κοινωνικοποίηση όλων των συμμετεχόντων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για να δείτε τα τμήματα και τα προγράμματα, τις ώρες λειτουργίας, τα δικαιολογητικά εγγραφής καθώς και την πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης εγγραφής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διαβάστε: Νέα δημόσια διαβούλευση για την εκπόνηση ΣΒΑΚ του Δήμου

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ