Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Φωστηρόπουλος: Υπάρχει ανάγκη επαναπροσδιορισμού της αναπηρίας

Μια διαφορετική επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν». Εξήντα μοντέλα, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, παρουσίασαν δημιουργίες του Οίκου Μόδας «NIKOS-TAKIS», συμμετέχοντας στην 5η Επίδειξη Μόδας AμεΑ. Η επίδειξη διοργανώθηκε από το Σωματείο Δ.Υ.Α.Μ.Ε.Α. («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), με την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου και την αμέριστη στήριξη του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

«Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να στηρίξουμε ως Δημοτική Αρχή στέλνοντας το μήνυμα ότι ήλθε η ώρα να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων. Βάζοντας στον δημόσιο διάλογο την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της αναπηρίας όχι μόνο ως φυσικής αλλά και ως κοινωνικής κατηγορίας και φτιάχνοντας μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα, για να αποδείξουμε ότι κανείς δεν είναι μόνος», δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ανοίγοντας την εκδήλωση.

Σε αυτήν παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Χάρης Θεοχάρης, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλης Σπανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Τόνια Αντωνίου, η αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου και η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Υπαίθρια βιβλιοθήκη στο πάρκο Αγίου Γεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ