Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τέλος σε συμμορία ανηλίκων στην Ηλιούπολη

Οριστικό τέλος στην δράση μίας «αμούστακης» συμμορίας, που διέπραττε ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή της Ηλιούπολης, ακόμη και μέσα σε σχολεία, έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής συλλαμβάνοντας τρεις 14χρονους

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά από έρευνες οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό και την σύλληψη των ανηλίκων την Δευτέρα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και απλές σωματικές βλάβες.

Οι ανήλικοι κατηγορούνται ότι την Κυριακή, εντός προαυλίου σχολικού συγκροτήματος της Ηλιούπολης, με την χρήση βίας ακινητοποίησαν και άρπαξαν από 13χρονο μαθητή όσα χρήματα είχε, ενώ τον τραυμάτισαν ελαφρά.

Να σημειωθεί ότι το θύμα, με άλλους δύο συνομήλικούς του είχαν μεταβεί στο σημείο όπου είχαν δώσει ραντεβού με τους 14χρονους προκειμένου να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία και κατά του 13χρονου, για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, ενώ και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους.

Οι τρεις 14χρονοι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ