Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρωτοπόρος στη διαχείριση απορριμμάτων ο Δήμος

Τη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 κλιμάκιο Ευρωπαίων τεχνοκρατών με επικεφαλής τον Ιταλό γενικό επιθεωρητή και αξιολογητή των προγραμμάτων Διαχείρισης Απορριμμάτων – Ενεργειακής Εξοικονόμησης και Κλιματικής Ουδετερότητας, Aurelio Politano συνοδευόμενος από εκπροσώπους του Ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Πράσινου Ταμείου και του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), αξιολόγησαν τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI GREECE.

Επί δύο συνεχείς ημέρες κατέγραφαν τις σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης απορριμμάτων που εφαρμόζει ο Δήμος και επιθεώρησαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Ολοκληρώνοντας την επιθεώρηση δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις πρακτικές του Δήμου, αλλά και για την εξέλιξη στην υλοποίηση του έργου.

«Ο Δήμος μας, πρωτοπόρος στη διαχείριση απορριμμάτων και την κυκλική οικονομία αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την προστασία του περιβαλλοντικού κεφαλαίου της πόλης μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Εξοικονόμηση ενέργειας μεταξύ 20% και 25% στον Δήμο

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ