Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Φλόγα της Αγάπης κάνει στάση στον Δήμο

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετέχει  και φέτος στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος  και την ενδυνάμωση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η Φλόγα της Αγάπης, θα αφιχθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:30μμ. στην πλατεία Βάρναλη στην  Αργυρούπολη. Ακολούθως η φλόγα θα μεταφερθεί από λαμπαδηδρόμους μέσω του ποδηλατοδρόμου  και μέσω δύο σημείων εκκίνησης στην πλατεία Βάρναλη, που αποτελεί το σημείο τερματισμού  όπου και  θα ολοκληρωθεί η τελετή αφής της Φλόγας της Αγάπης  στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

• Τα σημεία  εκκίνησης είναι δυο: η πλατεία στην διασταύρωση Μαρίνου Γερουλάνου & Λ. Βουλιαγμένης (σήμα Ολυμπιακής ) στην Αργυρούπολη,  προς πλατεία Βάρναλη

• η πλατεία Μεσολογγίου,  στην Οδό Αβέρωφ, τέρμα Μαρίνου Γερουλάνου προς πλατεία Βάρναλη.

Για την ανάγκη διασφάλισης της καλής τέλεσης του αγώνα στον δήμο μας έχει αποφασισθεί η σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας για την διέλευση των δρομέων από τους δρόμους που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας θα φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η  εθελοντική ομάδα του δήμου για την ασφαλή διέλευση των δρομέων στις οδούς που θα περάσει η φλόγα. Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του covid-19.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν αθλητές των αθλητικών συλλόγων του Δήμου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες στο τηλ:2132026090 (κ/α Κουρτέσα).

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από Ελληνικό και Αργυρούπολη στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ