Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά

Ξεκίνησαν τη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν ως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου οι εγγραφές στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Επειδή η συμμετοχή είναι δωρεάν και για περιορισμένο αριθμό παιδιών, θα καθοριστεί με οικονομικά κριτήρια καθώς και με σειρά εγγραφής. Οι δημότες – κάτοικοι έχουν προτεραιότητα, ενώ η συμμετοχή ετεροδημοτών θα πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας

Μαζί με την κατάθεση της αίτησης (ηλεκτρονικά στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου: prwtokollo@neasmyrni.gr) είναι απαραίτητη και η κατάθεση ΟΛΩΝ των παρακάτω απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας:

α) πρόσφατη βεβαίωση ιατρού παιδιάτρου (στην οποία να αναφέρεται ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει στην κολύμβηση και ότι είναι και δερματολογικά υγιές)

β) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή απόδειξη ΔΕΚΟ (από τα οποία να προκύπτει η δημοτικότητα ή η κατοικία, αντίστοιχα) και

γ) εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2021

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 2132025969, 970, 994. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου neasmyrni.gr.

Διαβάστε επίσης: Εξετάζεται η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στις ταράτσες των σχολείων

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ