Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκδηλώσεις ενημέρωσης του προγράμματος SMART BEAR

Εκδηλώσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο του προγράμματος Υγιούς Γήρανσης SMART BEAR. Οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης στις 17 και στις 25 του μήνα.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η παρουσίαση και η ενημέρωση του κοινού για την έξυπνη πλατφόρμα δεδομένων, που απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω και η οποία υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εξατομικευμένο τρόπο, την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση στο οικιακό περιβάλλον.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και για τα πλεονεκτήματα της ένταξης στο πρόγραμμα και θα απαντηθούν οι όποιες απορίες και ερωτήσεις ενώ  εξειδικευμένοι εθελοντές-ερευνητές θα υποβάλουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ατομικές συνεντεύξεις, προκειμένου να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης Smart Bear, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τις Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου μας, καθώς και με τα ΚΕΠ Υγείας.

Δείτε: Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης έστειλαν οι δημότες

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ