Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβδομάδα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στην πόλη

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στον Δήμο Νέας Σμύρνης ο θεσμός της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης. Κατά την διάρκειά της οποιοσδήποτε κάτοικος της πόλης μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Παράλληλα διακεκριμένοι επιστήμονες συμμετέχουν σε θεματικές ημερίδες ενημερώνοντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δωρεάν πλέγμα ασφάλειας που σώζει ζωές.

Την έναρξη της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης κήρυξε ο περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Γιώργος Πατούλης.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευστάθιος Κούπας και Μαρία Βαμβουρέλη, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Γιώργος Λαρίσσης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης και εκπρόσωποι όμορων Δήμων του Νοτίου Τομέα.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης, δήλωσε: «Η συμμετοχή των πολιτών της Νέας Σμύρνης είναι μεγάλη, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους. Επιδιώκουμε να κάνουμε τη Νέα Σμύρνη μια υγιή πόλη με υγιείς κατοίκους που να τους χαρακτηρίζει όχι μόνο η μακροζωία, αλλά και η ευζωία».

Διαβάστε επίσης: «Εφυγε» ο Γκούφυ – Eρήμωσε η πλατεία

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ