Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επίθεση συνδικαλιστών στον Β. Θώδα για εκχωρήσεις αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες

Σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του δημάρχου Ζωγράφου, στον οποίον καταλογίζουν «δόλο», κάνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων  του Δήμου, που υποστηρίζουν ότι ο κ. Θώδας με το πρόσχημα της υποστελέχωσης επιχειρεί να εκχωρήσει την υπηρεσία πρασίνου σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση – καταγγελία της ΠΟΕ- ΟΤΑ η διοίκηση του δήμου, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα της έλλειψη προσωπικού προσπαθεί να εκχωρήσει την υπηρεσία πρασίνου σε ιδιώτες μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.». Μάλιστα, καταλογίζουν στον δήμαρχο μεθοδεύσεις, όπως η σκόπιμη υποστελέχωση της εν λόγω υπηρεσίας, ώστε να ανοίξει την «κεκρόπορτα» στους ιδιώτες.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Ζωγράφου, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.) προχώρησε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.» για την εκπόνηση μελετών με τίτλο «Βιοκλιματική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων πρασίνου» έκτασης 26 στρεμμάτων, πέριξ της «Βίλας Ζωγράφου».

Η εισήγηση, όπως αναφέρεται, έγινε από το Γραφείο Δημάρχου, παρακάμπτοντας την Τεχνική Υπηρεσία (Τ.Υ.), με την αιτιολογία της «υποστελέχωσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας και της έλλειψης απαραίτητων ειδικοτήτων».

Δείτε: Βράβευση του Δήμου Ζωγράφου για το ΚΕΠ Υγείας

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ