Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Προφυλακίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης, που είχε βιαστεί από τον Ηλία Μίχο και εκδιδόταν από τον ίδιο σε διάφορους ενήλικες από τους οποίους ήδη τέσσερις έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή η μητέρα της 12χρονης, απολογήθηκε στην ανακρίτρια ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του παιδόφιλου, ούτε για την έκδοση της κόρης της σε τρίτους. Το ίδιο ισχυρίστηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που εξετάστηκαν ως μάρτυρες, στηρίζοντας την μητέρα τους.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 37χρονης γυναίκας κ. Λύτρας ανέφερε ότι «μετά από μια πολύωρη διαδικασία διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της κατηγορουμένης μητέρας της 12χρονης. Πραγματικά με θλίβει το γεγονός ότι στα τόσα χρόνια που κάνω δικηγορία πρώτη φορά βλέπω μια ελλιπέστατη δικογραφία όσον αφορά τη μητέρα, με ελάχιστα στοιχεία». Η κ. Ταραχοπούλου, που επίσης εκπροσωπεί τη μητέρα, σημείωσε ότι «η εντολέας μας υποστήριξε ότι είναι αθώα, ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Πρόσθεσε ότι οι καταθέσεις του παιδιού και της μητέρας συμπίπτουν απόλυτα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ