Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του «Ironman 70,3 Vouliagmeni»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το πρωί της Κυριακής σε μεγάλο κομμάτι της παραλιακής λόγω της διεξαγωγής του κύριου αγώνα Ironman 70.3 Vouliagmeni ,Greece.

Το μεγάλο τριαθλητικό γεγονός ξεκινά στις 8πμ της 23ης Οκτωβρίου στο Yabanaki Varkiza Resort. Οι περίπου 2.000 αθλητές θα κολυμπήσουν, θα ποδηλατίσουν και θα τρέξουν στο απέραντο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Από το πρωί της Κυριακής θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ των περιοχών Βάρκιζας και Αναβύσσου από τις 07:45-14:00 και στον αγώνα τρεξίματος από τις 9:00-17:00 μεταξύ Βάρκιζας και Βουλιαγμένης. Οι ρυθμίσεις αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και στις δύο λωρίδες στις αναφερόμενες διαδρομές κατά τις αναφερόμενες ώρες.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για όσα σημεία δεν διαθέτουν εναλλακτική διαδρομή, θα υπάρξει πρόβλεψη για τη χρήση λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) με συνοδεία περιπολικού.

Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να προσέλθουν μέχρι τις 7:30 π.μ. (πριν την έναρξη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και να σταθμεύσουν είτε στο πάρκινγκ Αθλητών και Επισκεπτών ή σε οποιοδήποτε σημείο στην πλευρά της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρκιζα.

Όσοι θα παρευρεθούν μετά τις 7:30 μπορούν να σταθμεύσουν σε οποιοδήποτε σημείο κοντά στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 9:00, εντός της Ακτής Βουλιαγμένης, ο αθλητισμός γίνεται παιχνίδι για τους μικρούς ήρωες ηλικίας 6 – 12 ετών που θα τρέξουν (400m – 1,2Km), θα χορέψουν, θα διασκεδάσουν και θα συμμετέχουν σε facepainting δραστηριότητες. Για το συγκεκριμένο αγώνα δεν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ραντεβού εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δημαρχείο

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ