Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αντιδράσεις για τις αυξήσεις τελών στα τραπεζοκαθίσματα

Τις αντιδράσεις επιχειρηματιών, κυρίως του χώρου της εστίασης, καθώς και στελεχών των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων προκαλεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης, σύμφωνα μ την οποία αυξάνονται τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα από 255 σε κεντρικές πλατείες, ως και 335 στις γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με τα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που καταγγέλλει την απόφαση που ελήφθη από την δημοτική Αρχή στις 20 του μήνα με την στήριξη ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και την ανοχή της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ παράταξης, η αύξηση των τελών διαψεύδει τις όποιες δεσμεύσεις περί μειώσεων στα δημοτικά τέλη για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Τα μέλη της παράταξης, σύμφωνα με σχετική τους ανακοίνωση απαιτούν από την δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης την άμεση μείωση των τελών, την στήριξη, κυρίως, των μικρών επιχειρήσεων, καθώς και την εφαρμογή μέτρων φοροελάφρυνσης για τους συλλόγους και τα σωματεία της πόλης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημα αντίδραση από τους φορείς εκπροσώπησης των επιχειρηματιών της πόλης, καθώς και από την δημοτική Αρχή.

Δείτε: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ