Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Βασίλης Θώδας υποψήφιος ξανά με την «Συμμαχία Δημιουργίας»

Την κάθοδο του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και μάλιστα ως επικεφαλής παράταξης στην οποία συσπειρώνονται και στελέχη που ανήκαν μέχρι πρότινος σε άλλες παρατάξεις, κατεβαίνει ο νυν δήμαρχος Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Βασίλης Θώδας στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε το βράδυ της Τρίτης, οι ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης γέννησαν την «Συμμαχία Δημιουργίας για το Δήμο Ζωγράφου».

Πρόκειται για μία παράταξη στην οποία μετέχουν, πέραν των στελεχών της διοικούσας και μέλη του δημοτικού συμβουλίου που από τις εκλογές ως σήμερα στήριξαν με την ψήφο τους τις προτάσεις της παράταξης Θώδα προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια δημιούργησε ο εκλογικός νόμος στους αριθμητικούς συσχετισμούς. Επίσης, ως υποψήφιοι, την ενωτική κίνηση της δημιουργίας της νέας παράταξης, στηρίζουν και εγνωσμένης αξίας και ευρείας αποδοχής πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με στελέχη της δημοτικής αρχής, η νέα παράταξη θα είναι υπερκομματική και στοχεύει στην ανάπτυξη, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του δήμου σε κάθε επίπεδο.

 Ο Βασίλης Θώδας μιλώντας στον κατάμεστο Δημοτικό Πολυχώρο «Αλέκα» έδωσε το στίγμα της «Συμμαχίας Δημιουργίας»: «Η νέα δημοτική Παράταξη που ξεκινά σήμερα, είναι μία συμμαχία ενεργών πολιτών, ανθρώπων που νοιάζονται για τον Δήμο Ζωγράφου και ήδη το έχουν αποδείξει. Έχουμε λοιπόν την εμπειρία, έχουμε τα πρόσωπα, έχουμε το σχέδιο, έχουμε το όραμα και κυρίως έχουμε την αποφασιστικότητα να κάνουμε ό,τι πρέπει για το μέλλον της πόλης.

Μία συμμαχία στην οποία σας καλώ να έρθετε και όλοι εσείς, για να δημιουργήσουμε μαζί την Πόλη που αγαπάμε, την Πόλη που αξίζουμε, την Πόλη που θέλουμε να ζούμε. Μία συμμαχία από την οποία δεν αποκλείεται κανένας. Μία «Συμμαχία Δημιουργίας» για τον Δήμο Ζωγράφου, για την πόλη μας, για τα παιδιά μας!»

Πέραν αυτού, ο κ. Θώδας αφού έκανε τον απολογισμό της τριετίας πρόσθεσε: «Καταθέσαμε προτάσεις πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις 22 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση σημαντικών έργων για τον  Δήμο Ζωγράφου, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης. Αυτό το ποσό είναι πραγματικά πρωτοφανές για τον Δήμο μας, από τη στιγμή μάλιστα,  που η  προηγούμενη  διοίκηση είχε λάβει χρηματοδότηση ύψους μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου στα 5 χρόνια χωρίς να καταφέρει να παραδώσει κανένα έργο στην πόλη μας.

Εμείς μιλάμε με έργα,  έργα  τα οποία αλλάζουν  την εικόνα του Ζωγράφου και βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Συνολικά, το ύψος των επενδύσεων της τριετίας ανέρχεται στα 27 εκατομμύρια ευρώ αν προσθέσουμε την τοποθέτηση των  φωτιστικών σωμάτων LED και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων με leasing. »

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ