Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλικός αγώνας βετεράνων Ολυμπιακού & Εθνικού Αστέρα στη μνήμη του Μ. Κρητικόπουλου

Ο Δήμος Καισαριανής διοργάνωσε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαίμαχων Εθνικού Αστέρα και Μικτής Καισαριανής και των βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του.

Ο Μιχάλης Κρητικόπουλος ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος διακρίθηκε αγωνιζόμενος για τον Εθνικό (Πειραιώς) και τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στην ποδοσφαιρομάνα Καισαριανή, ήταν γνωστός για τη δυνότητά του στο σκοράρισμα, με 83 τέρματα σε συνολικά 187 εμφανίσεις. Ακόμα και σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική. Συμμετείχε σε 28 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος και σε δεκάδες διεθνείς αγώνες ως παίχτης του Εθνικού και του Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων του Ολυμπιακού στην Άνδρο. Ο Δήμος Καισαριανής τον τίμησε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρό δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, πριν τον φιλικό αγώνα, παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κρητικόπουλου, έγινε τρισάγιο στη μνήμη του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, απονομή πλακετών και μεταλλίων από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Τσιροζίδη και φυσικά το εναρκτήριο λάκτισμα από τον ίδιο τον δήμαρχο.

Ο Δήμος Καισαριανής ευχαρίστησε τις δυο ομάδες για τη συμμετοχή τους, όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους που παραβρέθηκαν, τις ομάδες της πόλης που έδωσαν το παρόν και φυσικά τον κόσμο της Καισαριανής που ήρθε να τιμήσει τον μεγάλο αθλητή της πόλης.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ