Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με κεντρικό σύνθημα «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ», ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και τα τμήματα ΑHEPA HELLAS Παλαιού Φαλήρου και Πειραιά, διοργανώνουν κατά το δεύτερο 15νθήμερο του Νοεμβρίου, σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και τους έγκαιρους ελέγχους κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι δράσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, της AHEPA HELLAS και με την συνεργασία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,

Την επόμενη Τετάρτη 16 του μήνα, στον πολυχώρο του δημαρχείο Π. Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: “Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού” με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς»

Κατά την διάρκεια της θα συζητηθούν και θα αναδειχθούν σύγχρονες προσεγγίσεις, επιστημονικές εξελίξεις και κλινικές μελέτες επί του θέματος, καθώς και η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Υπεύθυνη της Επιστημονικής Ημερίδας είναι η Dr Ιωάννα Γαλανού και συντονίστρια η δημοσιογράφος και συγγραφέας Άννα Νικολαϊδη.

Τον συντονισμό και την οργάνωση των δράσεων στο Παλαιό Φάληρο έχει ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Μελέτης Βατίστας.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ