Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χαρούλα Αλεξίου – Αλέξανδρος Μιχάλογλου στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν»

Ένα απόγευμα γεμάτο ποίηση, συγκίνηση και αναμνήσεις απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν την Κυριακή στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν», στον Άλιμο, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου είχε με τον Αλέξανδρο Μιχάλογλου, μία εκ βαθέων κουβέντα με αφορμή τις ποιητικές του συλλογές.

H Χαρούλα Αλεξίου αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον γιατρό Αλέξη Μιχάλογλου, το 1992 όταν είχε το ιατρείο του στον Άλιμο: «Πόσο τυχερή αισθάνομαι που κάποια στιγμή είχα πυρετό, κάποια στιγμή νόσησα και χρειάστηκα γιατρό. Και χρειάστηκα εδώ στο γειτονιά μας ένα καλό γιατρό». Και γνώρισα τον άνθρωπο και πραγματικά από την αρχή αισθάνθηκα ότι αφήνω την υγεία μου στα χέρια ενός ποιητή, γιατί από τότε κατάλαβα ότι ήταν ποιητής ο Αλέξης. Γιατί δεν είναι η συνταγή που θα σου δώσει, είναι αυτό που βλέπει πίσω από τη συνταγή, ο τρόπος που μιλάει, το πνεύμα του το ανοιχτό του, το πλατύ του πνεύμα, που μέχρι σήμερα νομίζω ότι δεν μας έχει πει όλα όσα θα μπορούσε να μας πει ή όσα έχει μέσα του. Τι να πω εγώ τώρα, διαβάζοντας αυτά τα βιβλία, δεν μπορώ να χωρέσω μέσα σε αυτό το πλούτο της ψυχής, της καρδιάς, του μυαλού».

Οι δύο καλλιτέχνες εξιστόρησαν τη ζωή τους και αναφέρθηκαν σε δημιουργίες που ακόμη επηρεάζουν την σκέψη και την διάθεση των ανθρώπων.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ