Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα σειρά συναντήσεων της Ακαδημίας Γονέων

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου (Κέντρο Κοινότητας) συμμετέχει ενεργά στην Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» (2022-2023), σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) & άλλους φορείς & υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων που πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, από ώρα 18:15 έως  20:00, από Νοέμβριο έως Μάιο, στις οποίες παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.
Ορισμένες ομιλίες θα διεξαχθούν δια ζώσης και ορισμένες διαδικτυακά.

Η 1η Συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 με θέμα “Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση” και μπορείτε να την παρακολουθήσετε → ΕΔΩ.

Το θέμα θα εισηγηθούν οι:

► Άρτεμις Κ. Τσίτσικα • Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ – Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

► Κωνσταντίνος Καλιανιώτης • Λογοπεδικός – Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός, Υπότροφος ΕΚΠΑ.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ