Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δέσμευση Γκάγκα για επαναλειτουργία του Ιατρείου Αναφοράς Covid

Τη δέσμευση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας, απέσπασαν οι δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Θεμάτων Αλίμου Νίκος Αλεξόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Γιώργος Καλαμπαλίκης και Άννα Γιάννα Πάσχου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας επιλύθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ετσι οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Κάρναβος.

Την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε, στο αίτημα για επαναλειτουργία του Κέντρου Αναφοράς Covid της Καλλιθέας, όπου εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, εξέφρασε ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος.

«Η παρέμβαση σήμερα στην αναπληρώτρια υπουργό κυρία Γκάγκα ήταν σημαντική. Οι πέντε Δήμοι πήραν σαφείς απαντήσεις. Το Κέντρο Covid που καλύπτει ουσιαστικά ένα πληθυσμό 500 χιλιάδων, θα λειτουργήσει άμεσα. Περιμένουμε την υλοποίηση. Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω τελικά ότι μέσα από τον διάλογο μπορούμε να πετυχαίνουμε αποτελέσματα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αναπληρώτρια υπουργό.», δήλωσε ο κ. Φωτηρόπουλος.

Να σημειωθεί ότι από στο συγκεκριμένο κέντρο εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Καλλιθέας, του Παλαιού Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης, του Αλίμου, του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Διαβάστε επίσης: Ψήφισμα – διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Ιατρείου Αναφοράς Covid

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ