Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικη από την Κυριακή η πόλη

Ο Δήμος Βύρωνα ετοίμασε και φέτος ένα πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, ενόψει των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς. Οι εορταστικές εκδηλώσεις αρχίζουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται της Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

Υποδοχή των Χριστουγέννων

Ο Δήμος Βύρωνα προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν τον ερχομό των Χριστουγέννων την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου στις 17.00.

Ο Κόμης, οι Μασκότ και το Αστέρι των Χριστουγέννων, η Γωνιά και το Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, Ξυλοπόδαροι, Photo opportunity X-Mas Ball και Μαλλί της Γριάς περιμένουν μικρούς και μεγάλους στην πρώτη από μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει με κέφι και αγάπη.

Η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μιρέλλα Πάχου παρέα με το ακορντεόν της και τους εξαιρετικούς μουσικούς της Δημήτρη Σινογιάννη (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρη Μουτάφη (μπάσο) και Δημήτρη Χριστοδουλάκη(τύμπανα) θα συνοδεύει την γιορτή παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη, νοσταλγία και όπως πάντα, αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση.

Ένα πρόγραμμα με του κόσμου τα τραγούδια: γνωστά -και η εξαιρετέα- τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και τραγούδια των Χριστουγέννων!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει το «Greek Santa’s Village» σε Δάφνη – Υμηττό και Βύρωνα

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ