Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος έκλεισε την… πόρτα στη βία

Μήνυμα εναντίον της βίας κατά των γυναικών έστειλαν η δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και σύσσωμη η Φαληρική κοινωνία, μέσα από την εκδήλωση του θεατρικού αναλογίου «Σας αρέσει ο Μπραμς;» με την Άννα Ανδριανού, που παρουσιάσθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών».

Η πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας είχε στόχο την ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο, που δραματικά έχει επιδεινωθεί και χαρακτηρίζεται πλέον «παγκόσμια πανδημία», στοχεύοντας  μέσω της τέχνης, να παρακινήσει όλους τους πολίτες και κυρίως τη νεολαία, τις νέες και τους νέους, να υιοθετήσουν την ιδέα της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.

Το δρώμενο ήταν βασισμένο στον μονόλογο της Μάρως Δούκα, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Βάνας Πεφάνη ενώ την εκδήλωση επιμελήθηκε μουσικά με πιάνο και τραγούδι η Έλενα Κοσμά.

Τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης Αλέξανδρος Πανταζής, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου και ανέπτυξε τις πολιτικές και τις δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για το θέμα.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Μαρία Ζάγκα, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, δημοτική σύμβουλος ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Νότιου Τομέα Β3’ Άννα Καραμανλή και Χάρης Θεοχάρης.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ