Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γιορτές με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων ο Δήμος Γλυφάδας, με την συμβολή της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του οποίου ενισχύουν τον χαρακτήρα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και συντονισμό της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένας Δεναξά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει ετοιμάσει σειρά δράσεων που υπογραμμίζουν το χαρακτήρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι, με τη βοήθεια όλων , να είναι δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη, έτσι ώστε κανείς να μη νιώθει μόνος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σάββατο 10.12: Συγκέντρωση παιχνιδιών για τους μικρούς φίλους, στο Εμπορικό Κέντρο “Galleria” (Αγγ.Μεταξά 21) κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

Τετάρτη 14.12-22.12: Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αιμοδοσία “Γιορτή Ζωής”.

Σάββατο 17.12: Το “Κάνε μια Ευχή” κατά τη διάρκεια της “Κόκκινης Νύχτας” θα βρίσκεται στη Γλυφάδα για να στολίσει με τη συμβολή όλων μας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα έσοδα από τα “Αστέρια” που θα μαζευτούν θα κάνουν την ευχή ενός μικρού Ήρωα πραγματικότητα!!!!

Τετάρτη 21.12: Το “Magic Bus” θα σταθμεύσει στη Γλυφάδα, για να ενημερώσει μέσα σε γιορτινό κλίμα τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους για τον παιδικό διαβήτη.

Όλες οι ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ