Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο: Δωρεάν μάθημα τοποθέτησης

Με τον χειμώνα να πλησιάζει απειλητικός και στόχο την ενημέρωση των οδηγών για την αποφυγή προβλημάτων και την ασφάλεια των μετακινήσεων, ακόμα και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, την Κυριακή 04/12 πραγματοποιείται στη Γλυφάδα η 1η πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης.

Ο Δήμος Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών διοργανώνει το δωρεάν σεμινάριο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση είπε: «Ευχαριστούμε το αρμόδιο υπουργείο και τον υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο για την αιγίδα της εκδήλωσης και για τη συνεργασία. Η πρώτη πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη σχολή οδηγών «Ζήκος Αθανάσιος» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης. Ευχαριστούμε επίσης για τον συντονισμό την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Νατάσα Αργυροπούλου και τον εξαίρετο εργαζόμενό μας Τάσο Καραβά. Σας περιμένουμε».

Όλες οι ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ