Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξανά στον Άλιμο «Η ζωή είναι ωραία»

Με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος μέσα από δράσεις που συνδυάζουν την διασκέδαση, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, το οποίο μετά την εμφάνιση της Covid-19 και την πανδημία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και στοχεύει να γεμίζει ομορφιά με τις προτάσεις του τις ζωές των δημοτών του Αλίμου.

Ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελεί την αφορμή για τις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο!

Με αισιοδοξία και λίγη από τη «μαγεία» των Χριστουγέννων, μετράμε αντίστροφα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος, ελπίζοντας να είναι γεμάτο καλές στιγμές, υγεία και ασφάλεια για όλο τον κόσμο. Με την πόλη στολισμένη, αποχαιρετάμε το 2022 μέσα από πολιτιστικά δρώμενα, στηρίζοντας τους πολιτιστικούς χώρους και τον καλλιτεχνικό κόσμο που μας υποδέχονται και αδημονούν να γιορτάσουμε παρέα μέσα από κάθε είδους τέχνη, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ