Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με ρεσιτάλ πιάνου και βιολιού η φωταγώγηση του δέντρου

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε, στο κατάμεστο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Στέλιο Κερασίδη, που μάγεψε μεγάλους και μικρούς. Επί σκηνής εμφανίστηκε επίσης ο βιολιστής Ιωάννης Νικολής σε μια μουσική συνύπαρξη με τον πιανίστα Στέλιο Κερασίδη.

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, εξήρε τα Πολιτιστικά Τμήματα που λειτουργούν στον Δήμο και ανέφερε πως στους κόλπους τους μπορεί να βρίσκονται κι άλλα ταλαντούχα παιδιά, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους μέσα από τον πολιτισμό που προάγει ο Δήμος.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στην πλατεία όπου συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη στον μεγάλο και φωτισμένο θρόνο του να μοιράζει απλόχερα δώρα στα παιδιά, χαρίζοντας ευτυχισμένες στιγμές και αμέτρητες φωτογραφίες.

Πριν τη φωταγώγηση του δέντρου, στην πρόσοψη του Δημαρχείου παρουσιάστηκαν animation με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο και μηνύματα και παρέτειναν την αγωνία για την αντίστροφη μέτρηση.

Στη σκηνή ανέβηκαν και πήραν τη μουσική σκυτάλη, οι Rec απογειώνοντας τη διασκέδαση με εορταστικά τραγούδια και δικές τους γνωστές επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης: The Ellinikon Experience Park: Χριστουγεννιάτικη λάμψη στις 9 Δεκεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ