Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ηθοποιοί βοηθούν 20χρονη – θύμα trafficking

Τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking, αναλαμβάνει η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» Δανάη Μιχαλάκη μαζί με συναδέλφους της. Ανάμεσά τους πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης και η Δανάη Λουκάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη, με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι πρόκειται να βοηθήσει με τους συναδέλφους της να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα στην υπόθεση της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking χάρη στην παρέμβαση μιας σερβιτόρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε. ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα».

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για τα εορταστικά καλάθια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ