Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Με Τάμτα και πυροτεχνήματα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την μπάντα Θησέας, ως μουσικές επιτυχίες από την Τάμτα περιελάβανε η γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου για την επίσημη φωταγώγηση του δέντρου της πόλης το βράδυ της Κυριακής στο Πάρκο Γουδί.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με πολύχρωμα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό του Ζωγράφου και εκατοντάδες πολίτες να διασκεδάζουν με τους ρυθμούς και την φωνή της Τάμτα.

Την εντυπωσιακή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης, Καταστημάτων και Δημοτολογίου Βαγγέλης Τζανής και ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος και Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάμπρος Γούμενος, Βασίλης Λένης, Γιώργος Καππής, Χαράλαμπος Κρανιώτης και το μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Ζωγράφου Ανδρέας Τσιμπούκης.

Στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Άννα Καραμανλή και Βασίλης Σπανάκης.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ