Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Α. Ευθυμίου: «Τιμή για την πόλη μας οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά, το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου, από την παρουσία των νέων ακαδημαϊκών πολιτών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου με αφορμή την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα σχολεία της πόλης.

Οι νέοι φοιτητές και οι συγγενείς τους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, δημιούργησαν μία θερμή ατμόσφαιρα που έσφυζε από ζωντάνια αλλά και από ιδιαίτερες στιγμές έντονης συγκίνησης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Νότιου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, Βασίλης Σπανάκης και Γιάννης Καλλιάνος. Από τον Σύριζα- Προοδευτική Συμμαχία ο βουλευτής Νότιου τομέα Γιάννης Μπαλάφας και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο Παύλος Χρηστίδης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Δήμητρα Νάνου.

«Οι ακαδημαϊκοί, πλέον, πολίτες ξανασυναντήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο και δημιούργησαν μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με το χιούμορ, τα πειράγματά τους και τα τραγούδια στο τέλος της εκδήλωσης. Οι σημαντικές τους κατακτήσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών από τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ του Δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, και συνέχισε: «Την τιμή που μας έκαναν και τη χαρά που μας πρόσφεραν την ανταποδίδουμε με συνεχείς προσπάθειες για σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές και εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας».

Διαβάστε επίσης: Ξεκινά το Ανοικτό Πανεπιστήμιο στον Δήμο

Όλες οι ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ