Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια

Με τη λαμπρότητα αλλά και τη σεμνότητα που αρμόζουν στην ημέρα, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα, «Χρήστος Ταμπαξής». Την ακολουθία του Αγιασμού των υδάτων τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χριστόδουλος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

Στην όμορφη και σεμνή τελετή συμμετείχαν πολλά παιδιά μέλη του κολυμβητηρίου που βούτηξαν για το σταυρό και πολλοί πολίτες του Βύρωνα. Παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Νότιου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπαλάφας, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κόκκαλης, η Γραμματέας του Δήμου Νατάσα Βαρουχάκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Γώγος, Μιλτιάδης Μπαντής, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Βασιλική Σάρολα.

Επίσης, έδωσαν το παρών οι δημοτικοί σύμβουλοι Σοφία Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Πηνελόπη Δάφνη, Αθανάσιος Κλειάσιος, Αθανάσιος Παπαδημητρίου, Γιώργος Ντόβολος, Βασίλειος Δεμπόνος και Βασίλειος Μουντοκαλάκης.

Διαβάστε επίσης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 8ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ