Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Για αναπαραγωγή λάσπης κατηγορεί την αντιπολίτευση η δημοτική Αρχή

Ως γνώριμος των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης στη Γλυφάδα, όπου διατηρεί την έδρα του, για το ιδεολογικό του προφίλ, καθώς και για το ότι αναλαμβάνει να γράφει κατά παραγγελία εναντίον των πολιτικών αντιπάλων όσων τον χρηματοδοτούν, φέρεται ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της εκστρατείας σε βάρος του δημάρχου Αλίμου.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο Ανδρέας Κονδύλης κατήγγειλε τον πόλεμο λάσπης εναντίον του, φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων έναν εκδότη εντύπου και έναν επιχειρηματία της παραλίας που εμφανίζεται ως ο χρηματοδότης του «δημοσιογράφου».

Ο δήμαρχος Αλίμου δεν είναι ο πρώτος που βάλλεται από τον εκδότη, δεδομένου ότι και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει καταφύγει στην δικαιοσύνη τρεις φορές για δημοσιεύματα σε βάρος του.

Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, ο «δημοσιογράφος» είναι στέλεχος της αντιπολίτευσης στον Άλιμο και στοχοποιεί τον δήμαρχο λόγω της απόφασής του να θέσει κανόνες στην λειτουργία των νυχτερινών κέντρων της παραλίας.

Όπως επισημαίνεται από το περιβάλλον του δημάρχου, το κακό για την τοπική κοινωνία δεν είναι μόνο τα όσα γράφονται στο έντυπο, αλλά η αναπαραγωγή και υιοθέτησή τους, ακόμη και από μερίδα εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ενόψει εκλογών.

Διαβάστε: Ανδρέας Κονδύλης: «Mεγάλα έργα στον Άλιμο· αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ