Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Smart Town of the Year» για Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα

Λαμβάνοντας 12 σημαντικές διακρίσεις για πληθώρα δημοτικών δράσεων και προγραμμάτων καθώς και τη κορυφαία διάκριση «Smart Town of the Year», που αποτελεί ένα συγκεντρωτικό βραβείο επίδοσης στα βραβεία και αναδεικνύει τον κορυφαίο Δήμο της χρονιάς, έκλεισε η φετινή διοργάνωση των Best City Awards για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα Best City Awards διοργανώνονται με την αιγίδα της ΚΕΔΕ και την τιμητική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα εν λόγω βραβεία, που έχουν καθιερωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν ως στόχο την επιβράβευση των καλών πρακτικών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών στις ελληνικές πόλεις, αναδεικνύοντας τις λύσεις που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι πόλεις να γίνουν ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

Συγκεκριμένα, τα 12 Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα βραβεία που έλαβε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σύμφωνα με τη σειρά της διοργάνωσης είναι τα παρακάτω:

1. Smart Town of the Year – Το βραβείο απονέμεται στην πόλη με πληθυσμό από 40.000 έως 80.000 κατοίκους που συγκέντρωσε συνολικά την υψηλότερη βαθμολογία.

GOLD

2. Η πρώτη θέση στάθμευσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου για ΑΜΕΑ της χώρας στη Πλατεία Νυμφών της Δ.Ε. Βουλιαγμένης // Κατηγορία: Έργα στάθμευσης αυτοκινήτων.

3. Σύνδεση Προσβάσιμων Διαδρομών ΑμεΑ // Κατηγορία: Προσβασιμότητα χώρων.

4. Όλες οι πληροφορίες της πόλης και οι συναλλαγές στο τηλέφωνό μου // Κατηγορία: Εφαρμογές Τ.Π.Ε , IoT Applications & City Dashboard.

5. Εκπόνηση ολοκληρωμένης επιχειρησιακής μελέτης αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & Lora Wan: Ένα πρωτοποριακό σύστημα αισθητήρων που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη // Κατηγορία: Δράσεις & έργα για την παρακολούθηση και έλεγχο / προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

6. Στην κατηγορία Smart Waste Management ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με την COSMOTE κέρδισαν το χρυσό βραβείο για το έργο που υλοποιείται στον Δήμο μας με έξυπνους κάδους απορριμμάτων στη κατηγορία «Έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων με τεχνολογία ΝΒ-ΙοΤ / Έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων».

SILVER

7. Διοργάνωση κορυφαίου τριαθλητικού αγώνα IRON MAN 70.3 VOULIAGMENI.

8. Δημοτικό πρόγραμμα για την καταγραφή, τη σήμανση και τη στείρωση των αδέσποτων γατών «Οι Γάτες μας».

9. Βελτιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας της Στέγης Υπερηλίκων Δ.Ε. Βούλας.

BRONZE

10. Ολοκληρωμένο Δίκτυο ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

11. Ηλεκτρονική παρακολούθηση διακίνησης εγγράφων και ψηφιακών υπογραφών.

12. Υπερσύγχρονο σύστημα 24ωρης εναέριας επιτήρησης του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Ραντεβού για δεντροφύτευση στο Πευκωτό Βάρης

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ