Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση του βιβλίου καλών τρόπων των παιδιών

Έναν κώδικα καλής συμπεριφοράς για τα παιδιά αποτελεί το βιβλίο της ελένης Σταματούδη «SAVOIR VIVRE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που θα παρουσιαστεί στην Θεατρική Σκηνή Αλίμου την επόμενη Τετάρτη.

Στην παρουσίαση του βιβλίου που θα χαιρετήσει ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης  θα παραβρεθούν οι Υφυπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας Ιωάννης Κουμέντος και η Ειρήνη Μπαϊρακτάρη, Msc, Phd, Σχολική Ψυχολόγος που θα μιλήσουν με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα.

Είναι οι καλοί τρόποι προνόμιο λίγων ή υποχρέωση και δικαίωμα όλων; Κρούσματα, όπως η ενδοσχολική βία, η επιθετική συμπεριφορά, το bulling, είναι μερικές από τις παθογένειες των καιρών μας, οι οποίες αντιμετωπίζονται κυρίως στις μεγαλύτερες σχολικές ηλικίες, αλλά ξεκινούν από νωρίς, από συμπεριφορές που βιώνει κανείς μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο ή και στον δρόμο.

Το βιβλίο της Ελένης Σταματούδη «Savoir Vivre για παιδιά! Καλοί τρόποι στο σχολείο» πιο επίκαιρο από ποτέ έρχεται να κάνει τους καλούς τρόπους παιχνίδι, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ