Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας εκπαιδευτών οδήγησης στον Δήμο

Τα παράπονα ιδιοκτητών σχολών οδήγησης της πόλης δέχτηκε ο Δήμος Ηλιούπολης, τον οποίο οι δάσκαλοι επιρρίπτουν ευθύνες ότι δεν τους ενημέρωσε σχετικά με την επιμορφωτική δράση για την τοποθέτηση και χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων από τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή διαμαρτυρίας τους οι δάσκαλοι οδήγησης κάνουν λόγο για έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με το θέμα, καθώς και ότι για την δράση ενημερώθηκαν τυχαία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο κείμενό που υπογράφουν οι εκπαιδευτές οδήγησης αναφέρουν μεταξύ άλλων πως τέτοιου είδους δράσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προωθούνται με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο, όπως τονίζουν, προκαλεί ανησυχία ο τρόπος οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης καθώς ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε πρόσκληση, είτε θεσμικά μέσω του Δήμου είτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, σε όλες τις Σχολές Οδήγησης που ανήκουν στο Δήμο Ηλιούπολης.

Μία τέτοια εκδήλωση θα πρέπει να βρίσκει τον κλάδο των Σχολών Οδήγησης ενωμένο με μοναδικό σκοπό να προαχθεί η οδική ασφάλεια και η ορθή οδηγική συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διχάζει τον κλάδο μεταξύ μικροεπιχειρηματικών συμφερόντων ή να δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού λόγω προώθησης συγκεκριμένων επιχειρήσεων από την Πολιτεία.

Για αυτόν τον λόγο, προτείνουν τον επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης σε νέα ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης με όλες τις Σχολές Οδήγησης που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου Ηλιούπολης.

Όλες οι ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ