Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο σύγχρονο γήπεδο στίβου – κόσμημα

Δύο οικόπεδα «με ιστορία» αλλάζουν όψη, παίρνουν ζωή και δίνουν χρώμα σε μια ολόκληρη περιοχή.

Το οικοδομικό τετράγωνο Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου έγινε ολοκαίνουργιο ανοιχτό γήπεδο στίβου σύγχρονων προδιαγραφών, ενώ στην ίδια γειτονιά είναι υπό κατασκευή και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

«Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μας μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο στίβου, με πολύ πράσινο και πολλά όργανα γυμναστικής στο κέντρο του. Η άθληση σε υπαίθριους χώρους είναι μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας και η ανάγκη για τέτοιους χώρους είναι μεγάλη», δηλώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ο στίβος με ταρτάν είναι σύγχρονων προδιαγραφών. Ο χώρος έχει όργανα γυμναστικής, φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας και πολλά καινούργια μεγάλα δέντρα που προσφέρουν υπέροχη σκίαση τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας ευχαρίστησε «… όλους εκείνους που επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων αυτών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα, δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και σήμερα είμαι σίγουρος ότι χαίρονται με το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της».

Διαβάστε επίσης: Πρώτες βοήθειες για βρέφη και παιδιά: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο

Όλες οι ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ