Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρισάγιο στη μνήμη της αστυνομικού που «έφυγε» μετά από καταδίωξη

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον Άλιμο το τρισάγιο στο σημείο όπου έχασε την ζωή του, εν ώρα καθήκοντος, η αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου.

Στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στην οποία ανταποκρίθηκε άμεσα ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος και έδωσε την εντολή να στηθεί ένα εκκλησάκι στο σημείο της λεωφόρου Αλίμου που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια καταδίωξης η 26χρονη αστυνομικός.

Φανερά συγκινημένος ο πατέρας της άτυχης αστυνομικού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι ο χρόνος για την οικογένειά του έχει σταματήσει στην ημέρα του τραγικού συμβάντος στις 20/ Ιουλίου/ 2022.

«Η παρουσία σας μας δίνει ελπίδα, φτερά για να συνεχίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για την άδεια που μας έδωσε για να φτιάξουμε το εκκλησάκι που είναι χορηγία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Εύχομαι να μη συμβεί σε καμία οικογένεια αυτό είπε ο πατέρας της 26χρονης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης απάντησε ότι: «Ήταν αυτονόητο ότι θα ανταποκριθούμε αμέσως, δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε. Είναι απόλυτα οδυνηρό για την οικογένεια και για όλους μας τραγικό, μία νέα κοπέλα, μία νέα αστυνομικός να χάνεται την ώρα του καθήκοντος. Ήταν η ελάχιστη υποχρέωση που είχαμε να συνεργαστούμε στην πρωτοβουλία που είχατε. Ένας άνθρωπος πεθαίνει όταν τον ξεχνάς και χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους νέους ανθρώπους που υπηρετούν την κοινωνία. Τη Χαρούλα έχουμε χρέος να τη θυμόμαστε όλοι γιατί χάθηκε με άδοξο τρόπο την ώρα του καθήκοντος».

«Το εκκλησάκι ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη της Χαρούλας” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησαν οι βουλευτές, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Γιάννης Καλλιάνος και Βασίλης Σπανάκης, τον ΣΥΡΙΖΑ οι Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μουζάλας και το ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Χρηστίδης. Παρόντες εκτός από τον δήμαρχο Αλίμου ήταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Αλβανός και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, Γιάννης Βέργης και Νίκος Παπανικολάου.

Διαβάστε: Ανδρέας Κονδύλης: «Mεγάλα έργα στον Άλιμο· αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ