Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φόρουμ για την προστασία του Υμηττού

Στις εργασίες του φόρουμ ΣΠΑΥ, οι οποίες άρχισαν σήμερα, μετέχει ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Τάσος Μπινίσκος, ως προεδρεύων στο τραπέζι διαλόγου με θέμα: «Ανάδειξη του Υμηττού σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς».

Το φόρουμ πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό – συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» και θα διαρκέσει ως αύριο.

Ο Τ. Μπινίσκος αναφερόμενος στο φόρουμ του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού τόνισε: «Ο Δήμος μας ανήκει και πάλι στην οικογένεια του ΣΠΑΥ και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που είμαστε μέλη αυτού του Συνδέσμου ο οποίος έχει σκοπό να προστατέψει και να αναδείξει ένα από τα σημαντικότερα βουνά της Αττικής, τον Υμηττό μας.

Ως δήμαρχος και ως πατέρας μικρών παιδιών δεσμεύομαι πως οι δράσεις του ΣΠΑΥ θα μας βρουν συνοδοιπόρους  για να παραδώσουμε από κοινού με συλλογικές διαδημοτικές προσπάθειες ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας».

Στο φόρουμ θα μιλήσουν περισσότεροι από εκατό συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας, Τ. Θεοδωρικάκος και Ν. Κεραμέως αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, της επιστημονικής κοινότητας και φορέων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ