Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το 3ο κλειστό γήπεδο μπάσκετ απέκτησε η πόλη

Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το 3ο κατά σειρά, απέκτησε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης. Και όχι μόνο αυτό. Το νέο γήπεδο – προπονητήριο θα έχει και το πιο επαγγελματικό δάπεδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Πρόκειται για το δάπεδο που είχε τοποθετηθεί για τις ανάγκες της dream team στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, «αυτή τη στιγμή το κλειστό βρίσκεται στον Άγιο Κοσμά και μετά τη σύμφωνη γνώμη της Lamda Development και την κατά πλειοψηφία αποδοχή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο θα μεταφερθεί σε ένα δίμηνο από σήμερα, σε οικόπεδο που έλαβε ο Δήμος μας εντός του αεροδρομίου. Ολα αυτά μέσα από την πετυχημένη διαπραγμάτευση της διοίκησης μας που γνωρίζει πως να φέρνει μεγάλα έργα και αποτελέσματα». Ο κ. Κωνσταντάτος άφησε αιχμές για την αντιπολίτευση του Δήμου που δεν ψήφισε τη σχετική απόφαση.

Το γήπεδο θα αποσυναρμολογηθεί, θα συντηρηθεί και θα τοποθετηθεί εκ νέου με δαπάνη που αγγίζει τις 200.000 ευρώ και την οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο επενδυτής.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης σημειώνει «δεν είναι “μπαλόνι” με διάρκεια ζωής λίγα χρόνια, όπως είναι η τελευταία μόδα, ούτε και μια πρόχειρη κατασκευή, αλλά ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο που θα το έχει για πολλές δεκαετίες ο Δήμος μας με αποδυτήρια και όλες τις σύγχρονες υποδομές. Με τον τρόπο αυτό λύνεται ένα τεράστιο πρόβλημα για τις ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο».

Διαβάστε επίσης: Στέγη για 13 οικογένειες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ