Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Η ζωή είναι ωραία» συνεχίζεται στην πόλη

Τον δρόμο μέσω του οποίου οι κάτοικοι του Αλίμου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την χαρά της επαφής με την τέχνη, τη γνώση και το φυσικό περιβάλλον, αποτελεί το πρόγραμμα «Η Ζωή είναι Ωραία» που θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο από τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποτελείται από ένα σύνολο ποικίλων δραστηριοτήτων στο χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας που έχει σκοπό την γνώση και την διασκέδαση των συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με τα όσα λένε για την υλοποίηση του προγράμματος οι εμπνευστές και δημιουργοί του: «Με αισιοδοξία και πίστη, πορευόμαστε στη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης να στηρίζουμε τους πολιτιστικούς χώρους και τον καλλιτεχνικό κόσμο που μας υποδέχονται και αδημονούν μέσα από κάθε είδους τέχνη να δημιουργήσουμε παρέα νέες αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας καλωσορίζει και πάλι πίσω στον Άλιμο και σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής!».

Διαβάστε: Ανδρέας Κονδύλης: «Mεγάλα έργα στον Άλιμο· αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ