Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα καθαρά φρεάτια γλύτωσαν από την πλημμύρα τον Άλιμο

Σε έργα αποκατάστασης των προβλημάτων που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική επικεντρώνονται από το πρωί τα συνεργεία των δήμων και στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι, πέραν των κυκλοφοριακών προβλημάτων στους βασικούς οδικούς άξονες τα Νότια προάστια δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγεί γιατί στην πόλη του δεν προκλήθηκαν πλημμύρες.

Σύμφωνα και με τον δήμαρχο, ο εντατικός καθαρισμός των φρεατίων που είχε προηγηθεί είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν και αυτήν την φορά  πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη από τη χθεσινή κακοκαιρία. Ο ίδιος αναφέρει: “Δείτε πως αλλάζουν όψη (και αποκτάνε ξανά λειτουργικότητα) τα φρεάτια που καθαρίζουμε, με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και κυρίως… έγκαιρα!”

Ένας βασικός λόγος που στην πόλη μας αποφύγαμε σήμερα τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ήταν ο λεπτομερής και σε βάθος καθαρισμός όλων των φρεατίων υδροσυλλογής, που είχε προηγηθεί.

Διαβάστε: Ανδρέας Κονδύλης: «Mεγάλα έργα στον Άλιμο· αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ